gralgrathor.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Kijk, een boot!
Staakt uw geraaskal, menswezen, en denk na over hetgeen u verbaal heeft uitgescheiden. Wilt u die open deur werkelijk intrappen? Schept u er plezier in te vragen naar de bekende weg? Laat uw blik mijn vinger volgen, en ziet daar in de verte, jawel, een boot.

€ 10
Klik hier op.
Klik vaak.
Lasers brengen hoofd op hol
Uit een rapport, gepubliceerd door medewerkers van het nieuwsblad NY Time is gebleken dat het ministerie van defensie in amerika al geruime tijd experimenteert met kaarslicht-frequentie lasers. Het amerikaanse leger wil niets kwijt over eventueel onderzoek naar nieuwe laser-technieken, en ontkent categorisch dat het een authentiek rapport zou betreffen. "Het gaat hier om verzinsels van een gekwelde geest," aldus het Pentagon.
    Vooraanstaande populaire wetenschappers speculeren dat het gaat om een poging van de NSA en de CIA om methodes te ontwikkelen waarmee zij het verloop van diplomatieke processen zouden kunnen beinvloeden. In combinatie met de Oester-bom waarvan het bestaan onlangs door een bekend televisiepersonage werd onthuld, en de sonische Backstreetboys-straal - een van de meer spectaculaire mislukkingen van R&D'r'US, het welbekende researchlab van de militante tak van de American Dating Society - zou deze laser wel eens een verwoestende uitwerking kunnen hebben op nationale en internationale politiek.
    Helaas was de bron van het rappport ten tijde van het verschijnen van dit artikel niet meer beschikbaar voor commentaar, aangezien hij verliefd is geworden op een orca en op onverklaarbare wijze spoorloos van de aardbodem verdwenen.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl