gralgrathor.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Kijk, een boot!
Staakt uw geraaskal, menswezen, en denk na over hetgeen u verbaal heeft uitgescheiden. Wilt u die open deur werkelijk intrappen? Schept u er plezier in te vragen naar de bekende weg? Laat uw blik mijn vinger volgen, en ziet daar in de verte, jawel, een boot.

€ 10
Klik hier op.
Klik vaak.
IQ
Kijk, dat de Duitsers redelijk snugger zijn, dat kan ik begrijpen; de minder snuggere hebben zich een dikke zestig jaar terug stevig vanachteren laten nemen, en mochten daardoor niet verder op de evolutionaire ladder - ga niet door start, u ontvangt geen 100euro.
 
Maar Nederland? Gast, definieert gij voor mij eens even IQ, want ik ben in de war; ik nie snap nie. Wordt IQ misschien gemeten in het aantal dagen in het kwartaal dat men denkt op den luie reet te kunnen zitten en toch lekker in de watten gelegd te worden door de overheden? Of in het aantal klachten dat men dagelijks kan uiten - over de overvloed aan allochtonen, over het gebrek aan tolerantie? Oja, voor paradoxen scoort men blijkbaar extra IQ-punten.
 
Ik betwijfel of men aan deze test het gepeupel dat zo'n 80% van de Nederlandse bevolking vormt heeft laten meedoen, het volk dat elkaar - zo meldt de krant op maandagochtend alweer, mishandelt - neersteekt, overrijdt, bekogelt, besteelt, beschimpt, beschiet. In de negentiende eeuw beschouwde men misdadigheid nog als een atavisme; tegenwoordig is het klaarblijkelijk een symptoom van aanpassing aan moderne tijden.
 
Is een hoog IQ dan misschien gelijk aan misdadige stupiditeit, of hersenloze criminaliteit? Of viert men hiermee het feit dat zelfs de gemiddelde TBS-er slim genoeg is om aan zijn bewakers te ontsnappen, ondanks het feit dat de overheden er alles aan doen om het TBS-instituut zo grondig mogelijk te beveiligen?
 
Mijn conclusie: ik weet het niet. Blijkbaar ben ik niet zo slim. Gij, met uw IQ van 100+, moogt me uw gevolgtrekkingen mededelen en mijn geest verlichten. 

Reacties

J op 27-03-2006 16:37
*zwijgt dus*
Kermit op 27-03-2006 16:42
IQ is een schaal gemeten naar mensen die IQ tests afnemen. De idioten die IQ tests "voor nerds" of "elitair" of "te moeilijk" vinden, doen ze dus ook niet.
Xixulon Gralgrathor op 27-03-2006 18:22
Dan vind ik het eigenlijk een betrekkelijk laag getal... Houdt in dat de gemiddelde Nederlandse intellectueel niet boven het Veronica-niveau uitstijgt... 
Urbain Alpain op 30-03-2006 15:45
Het is volgens mij een heel gedoe, zo'n test. Waarom bakken die mensen niet gewoon een brood of zo...
Sparce op 30-03-2006 15:52
Veronica-nivoo? Dat red ik niet hoor... 
Xixulon Gralgrathor op 30-03-2006 16:59
Alle veronica-kijkers broden bakken. Twee problemen in één klap opgelost: voedselcentra worden overbodig, overbevolking verdwijnt. 
Xixulon Gralgrathor op 30-03-2006 17:40
Quote src=http://www.noordzuidbevrijdingsfestival.nl/index.php?p=programma 
 
Parade
De R&B/hiphop zanger Brace staat op het Paradepodium! Daarnaast komen nog vele andere artiesten, waarbij het swingen vanzelf gaat. Wie dat zijn wordt snel bekend: binnenkort meer info.
 
/Quote 
 
L. Frans mag niet meedoen, Brace, die hetzelfde soort ellende en waarschijnlijk nog wel erger op zijn kerfstok heeft, wel...
 
Ik denk dat ik vóór 5 mei toch maar even zo'n "oranje-helmpje" ga kopen. 
Xixulon Gralgrathor op 04-04-2006 20:25
Ik zit in de kroeg. Het is kut hier. Als mijn wijntje op is ga ik naar fo*king huis, voedsel maken. 
J op 30-06-2006 12:21
en wtf is die button linksboven?
Xixulon Gralgrathor op 30-06-2006 12:31
Oja, mijn kleine experimentje. Ik test de liefdadigheid van de clickert. Elke keer dat u klikt krijg ik ¤ 10,-
 
Goed he? 
J op 30-06-2006 12:33
grinnik. das niet goed, das geniaal
ik heb zojuist weer geklikt
 
Xixulon Gralgrathor op 30-06-2006 22:11
En mijn dank voor een fles goede bordeaux. Wel, redelijk goede. Morgen is het weekeinde. Gelieve nog enkele malen te klikken. 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl