gralgrathor.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Kijk, een boot!
Staakt uw geraaskal, menswezen, en denk na over hetgeen u verbaal heeft uitgescheiden. Wilt u die open deur werkelijk intrappen? Schept u er plezier in te vragen naar de bekende weg? Laat uw blik mijn vinger volgen, en ziet daar in de verte, jawel, een boot.

€ 10
Klik hier op.
Klik vaak.
Één jaar na mijn dood
En ik ben nog steeds niet begraven.
Wie zegt dat het leven bij dertig begint is een gore leugenaar (wie aan durft te komen met een hogere leeftijd moet eigenlijk gewoon gelijk demonstratief in de grond worden gestopt). Al een jaar probeer ik vat te krijgen op dit vreemde leven na de dood, en uiteindelijk (er is geen betere tijd) moet ik tot de conclusie komen dat het een schijnleven is.

De lever piept nog wel, maar de katers zijn lang niet zo intens als ze ooit zijn geweest. De kleuren van de wereld, zijn ze niet wat vaal geworden in de afgelopen tien jaar? De liefde, zij is niet meer te onderscheiden van brandend maagzuur. Waar is de onschuld? Waar de verwondering bij alles dat ooit nieuw leek te zijn?

Verkocht. Verkocht aan de jaren, in ruil voor een schijn van wijsheid, voor de eerste aanzet tot een bierbuik (toch maar eens gaan sporten dan? nee, anders houd ik geen tijd meer over voor mijn dagelijkse biertjes), voor een huis vol shit waar ik echt niets mee doe en toch niet weg kan gooien, voor herinneringen aan een tiental mislukte relaties en verwaterde vriendschappen.

Één jaar na mijn dood vierde ik mijn éénendertigste verjaardag (ik dineer nu al een week met toast en brie, even om aan te geven hoeveel mensen zich mijn verjaardag herinnerden), en het resultaat is nòg meer shit, en collegae die al een week zitten zeuren om een traktatie. Fucking hell, zie ik er soms uit als een liefdadigheidsinstelling? (Een korte blik in de spiegel 's ochtends verzekert mij er doorgaans van dat ik er inderdaad *niet* uitzie als een liefdadigheidsinstelling.)

Dat doen we dus niet nog een keer. De vraag is nu - doorgaan voor de wasmachine, en zien of ik met veertig wel iets nuttigs heb te melden, of gokken op reincarnatie?

Weet je wat? Ik koop een nieuw stel kisten. Lekker nog harder schoppen. Ik ben helemaal geen éénendertig: ik ben twaalf jaar oud, ik heb stalen neuzen, en ik vermaak me uitstekend!

Reacties

Xixulon Gralgrathor op 01-11-2006 15:30
Achja. Toastje eiersalade, iemand? 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl