gralgrathor.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Kijk, een boot!
Staakt uw geraaskal, menswezen, en denk na over hetgeen u verbaal heeft uitgescheiden. Wilt u die open deur werkelijk intrappen? Schept u er plezier in te vragen naar de bekende weg? Laat uw blik mijn vinger volgen, en ziet daar in de verte, jawel, een boot.

€ 10
Klik hier op.
Klik vaak.
Donkere dagen
Ik heb op aanraden van de buurvrouw een gloeipeertje gekocht, om zo in de weinige donkere uurtjes die mij vóór en ná het werk van de dag resteren ook nog één en ander te kunnen zien. Stapels ongestreken was, natuurlijk, en een berg afwas van twee weken - dat was te verwachten. Maar het peertje hoeft niet aan te staan: even eenvoudig als ik het heb ingeschakeld druk ik weer op de knop en kan ik in het donker voor me uit gaan zitten staren. Dit was ik gisteravond ingespannen aan het doen toen de deurbel ging - nog een van die elektrieke dingen in en aan mijn huis die met een druk op een knop tot leven komen. Toen ik open deed stonden daar twee meisjes van het studentenhuis tegenover om pepernoten te bedelen. Even keek ik hoopvol de hoek om om te zien of Linda toevallig bij ze was, maar toen dat niet het geval bleek te zijn heb ik ze weggejaagd. Ik moet zeggen dat het vrijgezellenleven in combinatie met de afnemende lengte van de dagen naast de onvermijdelijke teringzooi ook een drastische vereenvoudiging van mijn dieet tot gevolg heeft gehad: gisteren nam ik zelfs niet eens meer de moeite om de verpakking van het blok diepvriesspinazi te halen dat ik na een korte sessie met de vlammenwerper op mijn enige nog schone bord plempte.
 
Oja, nog even kort berichtje aan de gast die afgelopen weekeinde mijn telefoontoestel heeft gejat: bedankt; nu ben ik weer twee jaar incommunicado. En ik krijg nog 650 ballen van je. Ga je eigen shit eens verdienen, loser.

Reacties

Xixulon Gralgrathor op 06-12-2006 13:13
En jullie, doe eens wat meer op die knop hier linksboven klikken; dan kan ik misschien wat sneller een nieuwe telefoon kopen. 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl