gralgrathor.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Kijk, een boot!
Staakt uw geraaskal, menswezen, en denk na over hetgeen u verbaal heeft uitgescheiden. Wilt u die open deur werkelijk intrappen? Schept u er plezier in te vragen naar de bekende weg? Laat uw blik mijn vinger volgen, en ziet daar in de verte, jawel, een boot.

€ 10
Klik hier op.
Klik vaak.
Hijab is freedom!

Reacties

Gralgrathor op 13-12-2007 11:15
En nee, je mag me niet in dezelfde hoek zetten als Wilders.
 
Wilders zit fout. Waarom? Omdat hij Moslims en niet-Moslims verschillend wil behandelen.
 
Niet alleen is onze staat en bovendien onze rechtsstaat gebaseerd op een principe van gelijkheid: onze hele maatschappij is dat. Gooi die gelijkheid weg, en we zetten de deur wagenwijd open voor alle vormen van fascisme en totalitarisme die je kunt verzinnen. Wilders: fout, nee, af, foei, jij stomme barbaar!
 
Bovendien is er geen enkele reden waarom Moslims een andere behandeling zouden verdienen dan alle andere mensen; nee, we willen juist dat Moslims dezelfde rechten hebben als alle andere mensen, en daarbij dus ook dezelfde verantwoordelijkheden! Verantwoordelijkheden als: niet proberen andere mensen dmv fysiek of geestelijk geweld jouw wil op te leggen, geen mensen doodmaken, ik noem maar wat.
 
In een bepaald opzicht heeft Wilders misschien gelijk: vergeleken met andere religies is Islam relatief gewelddadig. En zoals de video zegt: wat we zien is waarschijnlijk nog maar het topje van de ijsberg.
 
Maar dit zijn destemeer redenen om Nederlandse Moslims precies dezelfde rechten en plichten te geven als alle andere Nederlanders! Geen buitengewone rechten: niet rechtpraten wat krom is alleen omdat het met Islam te maken heeft, en precies dezelfde plichten en verantwoordelijkheden: we proberen er met elkaar allemaal het beste van te maken.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl