gralgrathor.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Kijk, een boot!
Staakt uw geraaskal, menswezen, en denk na over hetgeen u verbaal heeft uitgescheiden. Wilt u die open deur werkelijk intrappen? Schept u er plezier in te vragen naar de bekende weg? Laat uw blik mijn vinger volgen, en ziet daar in de verte, jawel, een boot.

€ 10
Klik hier op.
Klik vaak.
Geert Wilders nu ook in het Kleinste Kamertje te bewonderen

PERSBERICHT

Wilders nu ook in het Kleinste Kamertje te bewonderen

  
Utrecht, 2008-03-08

Naast de Tweede Kamer is Geert Wilders voortaan ook in het kleinste kamertje te bewonderen. Een particulier initiatief zorgt ervoor dat iedereen die daar tijdens het doen van de behoefte behoefte aan heeft, het visage van Geert Wilders kan verrijken met enkele welgeplaatste uitdrukkingen van vrijheid van meningsuiting.

De bedenker van het initiatief volgde al enige tijd met toenemende interesse de carrière en de uitlatingen van het heerschap Wilders toen hij op het idee kwam om ook eigen mening te uiten. Liever dan hem op straat te ventileren en zo de nodige oproer te creëren koos hij ervoor zijn mening op deze ludieke wijze duidelijk te maken.

De bedenker, die zelf een Nederlander van buitenlandse komaf is, verkiest deze manier boven een luidruchtige demonstratie omdat hij er zeker van is dat men met een dergelijke demonstratie Geert Wilders juist in de kaart speelt, en onbedoeld antipathieën opwekt.

Hij hoopt dat mensen de zijn mening delen dit laten merken door het nieuwe product aan te schaffen en in het daarvoor bedoelde kamertje te gebruiken. Naast de vrijheid van meningsuiting en het recht op gelijke behandeling dat ons door de grondwet is gegarandeerd beschermt men hiermee natuurlijk ook de hygiëne.
 
 

 
 

Reacties

Rita op 14-02-2009 09:09
geert wilders is een ziekmakend mens het kan gewoon niet door gaan. daarom maak ik een filmpje dat laat zien wat hij fout doet. en dat is ook zo
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl