gralgrathor.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Kijk, een boot!
Staakt uw geraaskal, menswezen, en denk na over hetgeen u verbaal heeft uitgescheiden. Wilt u die open deur werkelijk intrappen? Schept u er plezier in te vragen naar de bekende weg? Laat uw blik mijn vinger volgen, en ziet daar in de verte, jawel, een boot.

€ 10
Klik hier op.
Klik vaak.
My First HTPC - The Great Weeping Begins
Nou, zijn we dan. Ik heb vanmiddag de onderdelen voor mijn HTPC (die niet echt een HTPC wordt) opgehaald, het kreng in een half uurtje in elkaar geschroefd, en toen kon de Grote Ellende beginnen.
 
Eerste dat ik deed was natuurlijk het doornemen van het papierwerk. En wat blijkt (en wat had ik dus terwijl ik aan het googlen was over het hoofd gezien): de 8gb kit van GEIL die ik had gekocht is wel compatibel met het mainboard, maar slechts als je *een* van de modules gebruikt. Blijf je dus aan een maximum van 4GB zitten, terwijl de webshop waar ik het ding kocht 8GB aangaf. Fijn.
 
Maar goed, beginnen we met 4GB, dacht ik. De 84W voeding zou net voldoende moeten zijn om de HDD en ODD te laten draaien, dus die pluggen we er gelijk in. Alle stekkertjes en jumpertjes op de goede plaats. De voeding kan erin, en laten we eens op dat knopje drukken.
 
 
 
Gaat een mooi blauw lampje branden, de HDD zoemt, de ODD idem dito - en daarmee houdt het op.
 
 HELP!


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl