gralgrathor.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Kijk, een boot!
Staakt uw geraaskal, menswezen, en denk na over hetgeen u verbaal heeft uitgescheiden. Wilt u die open deur werkelijk intrappen? Schept u er plezier in te vragen naar de bekende weg? Laat uw blik mijn vinger volgen, en ziet daar in de verte, jawel, een boot.

€ 10
Klik hier op.
Klik vaak.
My First HTPC - The Inevitable Conclusion of a Saga
Je raadde het al. Het kon niet anders lopen. Het grof geweld van mijn onbeteugelbare intellect tegen de inspanningen van des werelds computerbazen - natuurlijk moest ik winnen. En het kostte me slechts de prijs van een paar DDR3 SODIMMetjes.
 
Natuurlijk was de QVL die door ASUS bij het moederbord was geplakt niet compatibel met de release die in de doos zat die ik opgestuurd kreeg, en natuurlijk was ik al een paar SODIMMetjes verder voordat ik erachter kwam welke ik wel moest bestellen. Soit.
 
Startte op als een zonnetje toen ik die twee plaatjes er eenmaal in had geduwd - gelijk het BIOS geflashed, het geheugen eruitgehaald en vervangen door de twee stickies 4Gb GEIL die ik oorspronkelijk in het apparaat had willen doen - en wederom gaat hij als een razende bolio.
 
Ubuntu 10.10 erop gezet middels een USB stickie - waar heb ik toch al mijn lege CD's gelaten? En dan nu: mijn eerste blogje op de nieuwe machine.
 
Overigens draait het bakkie - zelfs met dat guitig kleine moederbordje - met gemak minstens een VirtualBox VM, naast de dingen die ik van mijn vorige koelkast ook verwachtte. Valt dus alleszins mee wat het ding allemaal aan kan.
 
Plaatje: 
En dan is het verhaaltje afgelopen.
 
irst HT

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl